VİP Üye Alımları Başladı - Başvuru İçin Tıklayın..
Hitfilmindir.com Ana Sayfa
Evet arkadaşlar bildiginiz üzere rapidshare ve ona benzer download siteleri bizleri ugrastırır oldu bu hem bize hemde size eziyet haline geldi birşey indirmek için yok beklicez yok zamanı dolsun inincede yok rar hatalı şifre istiyor gibi sorunlar buna artık bir son diyoruz ve vip üyelik herşeyinize çözüm olacaktır. bunada biz Ben ve Sayk0 olarak garanti veriyoruz sadece 1 aylık fiyatı 10 tl gibi cüzi bir miktar bir dvd bile en az 3 tl bir vcd bile 2 tl hem sınırsız film indirceksiniz blu-ray , dvd gibi büyük boyutlularda dahil hemde 10 tl gibi miktarla ayrıca alacağınız vip üyelikle sitenize destek çıkmış olacaksınız ve uzun soluklu kaliteli bir site olmasında bir katkınız olacak hem sitenize katkı hemde son hız tek link film indireceksiniz alacağınız bir vip üyelik için hepinize teşekkürler...
vip işini sitede ben vede Sayk0 ile yürütücez bütün filmleri-oyunları-Adult filmleri biz yüklücez
7/24 Yetkililerle yani benle vede Sayk0 ile İrtibat Halinde Olacaksınız
Film-Oyun-Adult bütün herşey servere tek link olarak koyulcaktır...
V.I.P Bulunan Bölümler
- Adult Filmler
- Bilgisayar Oyunları
- Son Çıkan Alt Yazılı Vizyon Filmler
- En Son Çıkan Türkçe Dublaj Filmler
- En Son Çıkan Yerli Filmler
- Son Çıkan Orjinal DVD Filmler (4.5 Gb)
- Son Çıkan HD , Blu-Ray Filmler (4.5 Gb)
Direk Tek Link Server'dan Sınırsız İndirme İmkanı..!
Vip Özellikleri
- Direk Ana Server'dan Download
- Net Hızınızın En Yüksek Seviyede İndirme (FullSpeed Download)
- 1 Gbps Server Hızımız
- İsteklere Anında Cevap
- Sınırsız Download
- Flashget, IDM Gibi Downloader Araçlarıyla İndirme
- Hiçbir Yede Bulamayacağınız Silinmez Linkler
Bilgi Almak İçin İletişim Bilgilerimiz:
İletişim : vipyaralikalp@hotmail.com (Msn Ekleyebilir Mail atabilirsiniz...
İletişim : vipSayk0@hotmail.com (Msn Ekleyebilir Mail atabilirsiniz...
Fiyat Tarifelerimiz
1 Aylık : 10 TL
Şuan İçin Sadece 1 aylık vip üye alımı vardır ilerleyen günlerde 3 vede 6 Aylık Seçenekler Eklenicektir...
Siz "Ben de Varım" diyeceksiniz ki sizden cesaret alan diğer arkadaşlarımız da bu desteği vermekten çekinmesin
Bilgi Almak İçin İletişim Bilgilerimiz:
İletişim : vipyaralikalp@hotmail.com (Msn Ekleyebilir Mail atabilirsiniz...
İletişim : vipSayk0@hotmail.com (Msn Ekleyebilir Mail atabilirsiniz...
Ödeme Yolları:
İş Bankası
Garanti Bankası
PaypaL
Alıntı:
1.adım : sitemize giriş yapın.
2.adım : sitenin sol üst kısmında profiliniz linkine tıklayınız.
3.adım : açılan profilinizin sol alt kısmında ücretli abonelik kısmına tıklayınız.
4.adım : Açılan ücretli abonelik kısmından vip üyelik sekmesinin yanında kaç aylık istiyorsunuz onu seçiniz ve alttan devam 'a tıklayınız.
5.adım : paypal ile ödeme sayfasına gider ve ödeme yapınca otomatik vip üye olursunuz.
Paypal ile ödeme yapan kullanıcılar otomatik vip üye olurlar, vip üye olunca viplerin görebildiği tek link film konularına erişebilirler.
vip üye olunca lütfen bana aşağıdaki formu doldurup gönderiniz :
kullanıcı adı : ...............
şifre : ............... ( 6 haneli ve sadece rakamlardan oluşacak)
msn adresi : ............... belirtiniz.
dekont (vipSayk0@hotmail.com) adresine yollayın [/b]
Ftp Server da Son eklenen Filmleri Gorebilmek
IDM ile İndirmede Sorun Yaşıyanlar Verdiğiniz kullanıcı adı Passları
Buraya yazıcaklar
Tavsiye Ettiğim Download Programı ( flashget ) sadece Bu sürümü .
Teşekkürleri: 44
Toplam 1.115 Mesajına 15.568 Kez Teşekkür Edildi.
Rep Gücü : 100
Rep Puanı: 1928
Rep Derecesi :
Serverimiz açılmıştır hergün hatta her dakika yükleme yapıyoruz...para yatıranların üyelik bilgileri mail oalrak gönderilmiştir herkes rahatça kullanmaktadir...
Üyelik alan arkadaşlar lütfen indirme hızlarını screnshot ile resim olarak ekleyinki herkes görsün
Bilginize...
Teşekkürleri: 5
Toplam 2 Mesajına 5 Kez Teşekkür Edildi.
Rep Gücü : 19
Rep Puanı: 100
Rep Derecesi :
Bende katılmak isterim ama vip vs istemem ben siteye katkı olsun diye varım 1 senelik rapid üyeligim var ama siteden memnunum ,birtek resmi eklenmeyen,açıklaması olmayan filmleri her ne olursa olsun indirmiyorum bana hsp numarası pm olarak atarsanız sizlere katkıda bulunmaktan zevk duyarım ...
Teşekkürleri: 1
Toplam 0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Rep Gücü : 12
Rep Puanı: 100
Rep Derecesi :
bende üye olmak istiyorum nereye ödeme yapmamız gerkiyor bence 35 kişi sınırlaması yapmanıza gerek yok herkes çekimser kalıyor bu siteye rekor vip üye olur bence bir an önce vip üye olmak istiyorum hatta ilk üyeniz olmak istiyorum yardım