Tech Info
Year: 2009
Genres: Action (Shooter) / 3D / 1st Person
Developer: Infinity Ward
Publisher: Activision
Platform: PC
Minimum System Requirements
• OS: Microsoft Windows XP or Windows Vista (Windows 95/98/ME/2000 are unsupported)
• Processor: Intel Pentium 4 3.2 GHz or AMD Athlon 64 3200 + processor or better supported
• Memory: 1 GB RAM
• Graphics: 256 MB NVIDIA GeForce 6600GT or better or ATI Radeon 1600XT or better
• DirectX ®: Microsoft DirectX (R) 9.0c
• Hard Drive: 12GB of free hard drive space
• Sound: 100% DirectX 9.0c compatible sound card
• Internet: Broadband connection and service required for Multiplayer Connectivity. Internet Connection required for activation.
• Co-op/Multiplayer Hosting: To host Co-op or MP matches, a 2Ghz dual-core or better processor is recommended.
Teşekkürleri: 79
Toplam 13 Mesajına 18 Kez Teşekkür Edildi.
Rep Gücü : 20
Rep Puanı: 100
Rep Derecesi :
canim kardesim ellerine saglik, buradada bir arkadasimiz var mdf isimli onunda cok buyuk katkilari var oyun bölümüne, ama eger sende destek olursan dahada güclü bir bord umuz olacak kolay gelsin simdiden..
OYUN PC icin demi? Xbox360 icin degildir insallah..
Teşekkürleri: 0
Toplam 3 Mesajına 9 Kez Teşekkür Edildi.
Rep Gücü : 5
Rep Puanı: 107
Rep Derecesi :
Alıntı:
murat666lord´isimli üyeden Alıntı
canim kardesim ellerine saglik, buradada bir arkadasimiz var mdf isimli onunda cok buyuk katkilari var oyun bölümüne, ama eger sende destek olursan dahada güclü bir bord umuz olacak kolay gelsin simdiden..
OYUN PC icin demi? Xbox360 icin degildir insallah..
çok gücendim bak pc mi falan diye sordun şimdi....
lütfen tabi yeni üye olduğum için mesaj sayım az normal bir karşılama. ama yanlış olmaz yani.. rahat rahat indirebilirsin. pc kısmına açtıysam pc dir
. . . ..... zamanı orada dizi işiyle ilgileniyordum o siteyi bilenler bilir. vip üyeydim. hd film ve dizi kavramını ben getirdim sayılırdı ama büyük kayıp kapandı... kendimizi oyuna verdik şimdi..
Teşekkürleri: 251
Toplam 287 Mesajına 1.170 Kez Teşekkür Edildi.
Rep Gücü : 26
Rep Puanı: 174
Rep Derecesi :
Alıntı:
rapidgamer´isimli üyeden Alıntı
çok gücendim bak pc mi falan diye sordun şimdi....
lütfen tabi yeni üye olduğum için mesaj sayım az normal bir karşılama. ama yanlış olmaz yani.. rahat rahat indirebilirsin. pc kısmına açtıysam pc dir
. . . ..... zamanı orada dizi işiyle ilgileniyordum o siteyi bilenler bilir. vip üyeydim. hd film ve dizi kavramını ben getirdim sayılırdı ama büyük kayıp kapandı... kendimizi oyuna verdik şimdi..
Teşekkürleri: 4
Toplam 0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Rep Gücü : 8
Rep Puanı: 100
Rep Derecesi :
ilk önce teşekkür ederim oyun için. ben oyunu indirdim ve 2 tane kalıp dosyası çıktı ama ilk kalıp dosyası 8 gb benim bu kalıp dosyasını 4 gb halinde 2 tane dvd ye atma imkanım var mı. yada başka yolu varmıdır bu sorunumun çözümü için onu sorayım dedim. 8 gb dvd mi almam lazım?