Filmin Konusu:
“Nefes : Vatan Sağolsun”, 2365 metre yükseklikteki Karabal Jandarma Karakolu'nu korumakla görevlendirilen bir yüzbaşı komutasındaki kırk askerin hikayesidir.
Büyük çaplı bir sınır ötesi operasyonun başlamasıyla, telsiz röle istasyonunun bulunduğu Karabal Jandarma Karakolu'nun önemi daha da artmıştır. Çünkü operasyona katılan birliklerin haberleşmesi artık bu röle istasyonu ile sağlanacaktır. Güneydoğu’da Irak sınırına yakın bir ilçedeki Komando Tugayı'nda görevli Yüzbaşı ve emrindeki askerler, tipi ve karla mücadele ederek iki gün süren intikalin ardından karakola ulaşırlar.
Karakol'da bulunan Jandarma askerleri ile birlikte geçirdikleri günlerde acıyı, sevinci ve hasreti paylaşırlar; son güne kadar karakolu ve telsizi koruma görevlerini yerine getirmek için mücadele ederler.
Arkadaşlar konuya saol- eline saglık- emegine saglık- teşekkürler bunu yazacagınıza film hakkında yorumlar yazsanız daha iyi olur biz sizden bunları bekliyoruz.
Bu film Türkiyede çok konuşuldu sizi film hakkında düşünceleriniz görüşleriniz nelerdir...saol yazmak yerine teşekkür butonlarını tıklayınız...
Teşekkürleri: 1.315
Toplam 42 Mesajına 67 Kez Teşekkür Edildi.
Rep Gücü : 27
Rep Puanı: 100
Rep Derecesi :
teşekkürler bende merak ediyordum nasıl bir film olduğunu ne zamandır izliyen arkadaşlarda birşeyler söylerse iyi olur bence güzel filme benziyor bu kadar konuşulduğuna göre güzeldir zatende
arkadaşlar ben indirdim ve izledim...dvd de izleyemedim error verdi ama pc de izleniyo...pc de izledim...verilen emeğe bu kadar saygısızlık yapmayın...güzel hatasız film koyduklarında herşey 10 numara...kişi 10 numara....bi film hata verincemi kötü oluyolar...asıl bu şekilde yorum yapanlara ayıp...emeğe teşekkür etmeyi ve saygı duymayı bilelim.........
Teşekkürleri: 52
Toplam 4 Mesajına 5 Kez Teşekkür Edildi.
Rep Gücü : 17
Rep Derecesi :
ayın 12sinde bu linklerden filmi indirdim, hiçbir sorun yaşamadım.download programından kontrol etitm linkler aynı! sizin indirme şeklinizde bir sorun varsa neden adama suç atıyorsunuz anlamadım! bugüne kadar siteden onlarca film indirdim, gerizekalının birisi şikayet edip linkleri sildirmediği sürece hiçbir sorun yaşamadım. Filmin kaydı harika! hem DVD player'da hemde PCde GOM playerda şıkır şıkır çalışıyor. Sadece filmin orjinalinden kaynaklandığını düşündüğüm arka seslerin seviyesi biraz düşük oanada yaralı kalbin yapacağı bir şey yok.
12 ocakdan sonra site ana sayfada yazdığı gibi çöktü, eksi dataları koymak zorunda kaldılar, buna rağmen linklerin hepsi sağlam! Kotanız yetmiyorsa, bağlantınız kopuyorsa download programınız kesik veriyi eklemiyorsa , oturup saatlerce filmi upload eden adamı da suçlamayın.Zaten bedava hizmet alıyorsunuz birazda varsa ceremesini çekin kardeşim! Beğenmiyorsan git istediğin yerden bastır parasını 20-30TL al DVDsini!
ne kadar ekmek okadar köfte-ki adamlar ellerinden geleni siz söylenesiniz diye yapmıyorlar!!!
Teşekkürleri: 0
Toplam 0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Rep Gücü : 5
Rep Derecesi :
yauw abuk subuk açıklamalar yapacağınıza ne kadar ekmek o kadar köfte gibi alakasız cümleler kullanacağınıza bir kişi indirsinde izlesin bugün itibariyle 12 ocakta vırtta zırtta değil, bizde şaşıralım.yazdıklarımızı buradan silin sıkıntı yok kesinlikle.ama silinen iletiler gerçeği değiştirmez moderatör!!! siz buna feed back mi diyorsunuz ?? şikayette bulununca cvp olarak mesajlar mı siliniyor ?? herneise ben ısrarla 22.01.2010 itibarıyla biri indirsin ve izlesinde yorum yapsın bizde şaşıralım!!!!!!!!!!!